Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 Aquest dimecres el Consell Municipal d'Infants es reuneix de forma telemàtica

Aquest dimecres el Consell Municipal d'Infants es reuneix de forma telemàtica

Aquest dimecres el Consell Municipal d'Infants es reuneix de forma telemàtica

La sessió es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Tarragona i per Tarragona Ràdio
Aquest dimecres el Consell Municipal d'Infants es reuneix de forma telemàtica Imatge de l'última reunió del Consell Municipal d'Infants, celebrada el passat mes de desembre. Foto: Mauri.
06/05/2020

Avui dimecres, a les 17 hores, el Consell Municipal d’Infants celebrarà la seva segona sessió plenària del present curs escolar, en aquest cas de forma telemàtica, i sota la presidència de l’alcalde, Pau Ricomà.

El Consell Municipal d’Infants de Tarragona és un òrgan de participació d’infants i adolescents que està format per 35 infants dels deu centres que hi participen i deu adolescents de set instituts de la ciutat. També formen part del Consell vuit representants dels diferents grups municipals de l’Ajuntament.

Malgrat el confinament, els joves han continuat recollint les seves inquietuds i preocupacions sobre la situació actual i així ho presentaran en la sessió d’aquesta tarda.

El Consell Municipal d’Infants es podrà seguir en directe pel canal Youtube de l’Ajuntament de Tarragona i per l’emissora municipal Tarragona Ràdio.

Segells de reconeixement d’administració oberta