Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 Bona acollida dels casals d'estiu municipals

Bona acollida dels casals d'estiu municipals

Bona acollida dels casals d'estiu municipals

Enguany el fil conductor dels casals ha estat el desenvolupament sostenible i la infància com a motor de canvi
Bona acollida dels casals d'estiu municipals Foto: Casal d’estiu de Saavedra
06/08/2020

Els sis casals d'estiu municipals, que s'han desenvolupat durant el mes de juliol a les escoles de Saavedra, Torreforta, Bonavista, Marcel·lí Domingo, Escola de Música i als locals de la Confraria de Pescadors i els Xiquets del Serrallo, van finalitzar el passat divendres amb una participació total de 121 infants cada setmana.

Enguany el fil conductor dels casals ha estat el desenvolupament sostenible i la infància com a motor de canvi. Els casals d'estiu han estat organitzats per l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) amb la col·laboració de la conselleria d'Educació de l'Ajuntament i la Fundació Pere Tarrés que ha gestionat les activitats.

D'altra banda, l'IMSST també ha organitzat les activitats d'estiu dels participants del Servei d'Atenció Diürna per Infants i Adolescents que dona suport al llarg de tot l'any a la seva socialització i desenvolupament personal. Hi han participat 146 nens i nenes en els centres cívics de Bonavista, Campclar, Torreforta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i en el centre que està ubicat al carrer Caputxins.

Finalment, assenyalar que a Campclar i Sant Salvador s'han efectuat per primera vegada uns casals de lleure i formatius amb la denominació de Xarxa de Lleure Tgn, vinculats a les entitats i associacions del territori per tal d'oferir un ampli ventall d'activitats esportives i lúdiques, que han tingut una participació de 26 nois i noies.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta