Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 Dissabte l'Ajuntament començarà a distribuir les targetes moneder de les beques menjador

Dissabte l'Ajuntament començarà a distribuir les targetes moneder de les beques menjador

Dissabte l'Ajuntament començarà a distribuir les targetes moneder de les beques menjador

El repartiment es farà als centres d’ensenyament i prèviament s’avisaran les famílies de quan han d’anar a recollir-les
25/03/2020

L’Ajuntament de Tarragona començarà a distribuir aquest dissabte, 28 de març, les 3.000 targetes moneder destinades a famílies amb fills que tenen concedida una beca menjador a la nostra ciutat.

La Generalitat de Catalunya ha fet l’aportació econòmica de les beques menjador mitjançant unes targetes moneder que estan carregades per a dues setmanes, deu dinars, amb un total de quaranta euros, i que es recarregaran automàticament mentre la situació d’alarma sigui vigent i les escoles estiguin tancades. Les famílies podran utilitzar les targetes per comprar aliments en qualsevol establiment.

El conseller d’Educació de l’Ajuntament, Manel Castaño, ha explicat que les targetes moneder es recolliran en els respectius centres escolars, els quals abans avisaran per correu electrònic o per telèfon les famílies beneficiàries del dia i l’hora en què les han d’anar a recollir. La distribució es farà de manera esglaonada per tal que no hi hagi aglomeració de persones i es respectin les mesures de protecció i distanciament social establertes per l’emergència sanitària. La distribució de les targetes anirà a càrrec de persones voluntàries entre els funcionaris de l’Ajuntament.

El conseller, Manel Castaño, ha afirmat que “les targetes moneder garanteixen als menors amb necessitats socioeconòmiques l’ajuda que tenen habitualment quan les  escoles estan obertes”. 

La Generalitat de Catalunya ha fet arribar les targetes moneder directament al Consell Comarcal del Tarragonès, que gestiona els ajuts individuals de menjadors. En la situació actual d’alarma són els ajuntaments els que s’encarreguen de la seva distribució.

Segells de reconeixement d’administració oberta