Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 El Club dels Tarraconins organitza un quiz i espectacles pels infants durant els dies de vacances

El Club dels Tarraconins organitza un quiz i espectacles pels infants durant els dies de vacances

El Club dels Tarraconins organitza un quiz i espectacles pels infants durant els dies de vacances

Fins al 31 de desembre, cada dia a les 11 del matí la Nineta i l’Ivori presenten el Quiz de Nadal al Facebook del Club de Tarraconins
23/12/2020

Els infants ja han començat les vacances i aquest any, l’Ajuntament de Tarragona a través de l’Institut Municipal d’Educació i el Club dels Tarraconins han preparat algunes activitats per acompanyar als petits aquests dies de festa. Es tracta d’activitats que s’adapten a l’actual situació sanitària. 

Fins al 31 de desembre, cada dia a les 11 del matí la Nineta i l’Ivori presenten el Quiz de Nadal al Facebook del Club de Tarraconins. Cada dia presentaran una nova curiositat i els infants de Tarragona els hauran d’ajudar a respondre el misteri plantejat. Preguntes, curiositats i altres sorpreses que acompanyaran els infants de la ciutat.

Les tardes dels dies 24, 26, 28 i 30 desembre a les 18 h des del canal de Youtube del Club del Tarraconins https://www.youtube.com/user/clubdelstarraconins s’emetran diferents espectacles teatrals. El cicle s’iniciarà el dia 24 amb “Piscina Poesia” un espectacle on la poesia pren vida de la mà d’uns titelles i diversos objectes. El dia 26 serà del conte i taller dirigit de ’"Història del tió de la Núria” en el qual després de conèixer les aventures del tió, es proposarà una manualitat per fer amb els infants. El dia 29 de desembre hi haurà un espectacle de titelles ambientat en l’època romana sota el títol “Marc i Cleopatra”. L’últim espectacle programat és “El somriure de la Daniela” una història d’un somriure que va passant de llavis en llavis.   

Segells de reconeixement d’administració oberta