Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 El Consell Municipal d'Infants proposa fer una trobada en línia de tots els centres escolars de la ciutat

El Consell Municipal d'Infants proposa fer una trobada en línia de tots els centres escolars de la ciutat

El Consell Municipal d'Infants proposa fer una trobada en línia de tots els centres escolars de la ciutat

L’Ajuntament treballarà perquè aquesta trobada festiva sigui una realitat
El Consell Municipal d'Infants proposa fer una trobada en línia de tots els centres escolars de la ciutat Imatge del Consell Municipal d'Infants celebrat de forma telemàtica.
06/05/2020

El Consell Municipal d’Infants s’ha reunit aquesta dimecres a la tarda de forma telemàtica amb la presència de l’alcalde, Pau Ricomà. La sessió s’ha iniciat amb un minut de silenci per a les persones, potser algunes  properes, que han mort pel coronavirus.

L’alcalde ha felicitat el comportament de tots els nens i nenes durant aquesta etapa de confinament i també de tota la ciutadania.

Els infants i joves han manifestat les seves inquietuds i preocupacions sobre la situació actual provocada pel coronavirus i el confinament, tant pel que fa a l’àmbit familiar, com escolar, sanitari, social, econòmic i de com evolucionarà tot plegat en els propers mesos. També han plantejat diferents propostes per millorar la situació dels infants de la nostra ciutat en aquests moments.

Una de les propostes que han plantejat és que tots els nens i nenes dels centres escolars facin una activitat conjunta en línia. La proposició ha estat recollida pel conseller d’Educació, Manel Castaño, que s’ha compromès a treballar per fer una trobada telemàtica de totes les escoles amb professors i alumnes, i ha afirmat que des de l’Institut Municipal d’Educació es treballarà perquè sigui una realitat.

L’alcalde ha agraït la participació i les aportacions dels infants i adolescents, així com la seva responsabilitat durant tot aquest període, i ha desitjat que el proper plenari del Consell ja es pugui celebrar al Palau Municipal amb presència física.

El Consell Municipal d’Infants de Tarragona és un òrgan de participació d’infants i adolescents que està format per  35 infants dels 10 centres que hi participen i 10 adolescents de 7 instituts de la ciutat. També formen part del Consell  8 representants dels diferents grups municipals de l’Ajuntament.

La reunió del Consell Municipal d’Infants es pot recuperar des del canal de YouTube de l’Ajuntament de Tarragona.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta