Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 L’Ajuntament de Tarragona porta un tros de Nadal als centres educatius de la ciutat

L’Ajuntament de Tarragona porta un tros de Nadal als centres educatius de la ciutat

L’Ajuntament de Tarragona porta un tros de Nadal als centres educatius de la ciutat

Ho fa a través de l’Institut Municipal d’Educació
17/12/2020

L’Ajuntament de Tarragona, a través de l’IMET, ha volgut traslladar la màgia del Nadal als centres educatius de la ciutat. El conseller d’Educació, Manel Castaño, ha volgut destacar que “l’Institut Municipal d’Educació ha intentat portar un petit tros del Parc Infantil de Nadal —que aquest any, a causa de la pandèmia, no es pot celebrar— als centres, teixint una xarxa educativa que arriba fins als mateixos patges dels Reis d’Orient”.  

Aquesta setmana, l’alumnat des de les llars d’infants municipals, les escoles públiques i concertades i els centres d’educació especial ha començat a decorar les bústies dels patges reials. Aquestes bústies les han començat a recollir avui els patges reials, i les ubicaran als centres cívics de cada barri i al Pati Jaume I, per rebre les cartes de tots els nens i nenes de la ciutat durant els primers dies de gener.

A més a més, l’alumnat de cicle superior serà l’encarregat de decorar l’entrada al centre amb plantes i material de jardineria nadalenca. D’aquesta manera, els centres educatius també participen en la iniciativa “Tarragona, vila florida”. 

També s’han posat a disposició dels centres diversos espectacles de titelles i teatre gravats per a l’ocasió, per als més petits. Finalment, el Gremi de Pastissers avui i demà portarà coca a les escoles per celebrar l’arribada del Nadal. 

Segells de reconeixement d’administració oberta