Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 L’alcalde i el vicepresident d’Òmnium inauguren demà l’exposició “Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona”

L’alcalde i el vicepresident d’Òmnium inauguren demà l’exposició “Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona”

L’alcalde i el vicepresident d’Òmnium inauguren demà l’exposició “Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona”

Serà a les 18.30 h, al pati Jaume I de l'Ajuntament
14/01/2020

Demà dimecres, 15 de gener, a les 18.30 h, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri de los Ríos, inauguraran l’exposició “Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona”, al pati Jaume I de l’Ajuntament.

L’exposició, acte inicial del programa de recuperació de memòria històrica d’enguany, es podrà visitar en aquest espai fins al 15 de febrer, després de fer una gira pels instituts de la ciutat.

Aquesta mostra recorre la història recent de Tarragona des d’una perspectiva desconeguda per a la majoria dels tarragonins, a través de testimonis, textos i dades històriques de la veu de les nostres mares i àvies, veïnes, amigues i companyes de feina.

 

Acte institucional

Prèviament a la inauguració, a les 18 h, el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri de los Ríos, signarà el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Tarragona, al despatx de l’Alcaldia.

Segells de reconeixement d’administració oberta