Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament tornarà les quotes dels serveis municipals d'educació i esports pel tancament causat pel coronavirus

L'Ajuntament tornarà les quotes dels serveis municipals d'educació i esports pel tancament causat pel coronavirus

L'Ajuntament tornarà les quotes dels serveis municipals d'educació i esports pel tancament causat pel coronavirus

Les devolucions que corresponguin començaran a tramitar-se quan es reobrin els serveis
L'Ajuntament tornarà les quotes dels serveis municipals d'educació i esports pel tancament causat pel coronavirus Imatge d'un dels centres educatius de la ciutat. Foto: Isaias Mena
19/03/2020

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) han establert un seguit de mesures, com la suspensió del cobrament de rebuts durant el període de tancament dels serveis o devolucions als usuaris i usuàries afectats pel tancament temporal de les instal·lacions i activitats en prevenció pel coronavirus.


Institut Municipal d’Educació de Tarragona

Ni les llars d’infants municipals ni l’Escola Municipal de Música cobraran cap rebut. El Centre Municipal de Formació d’Adults cobrarà, de moment, el darrer pagament fins que reobrin o reprenguin la seva activitat.

També s’han establert devolucions a les usuàries i usuaris, que es començaran a tramitar un cop s'obrin de nou els centres. S'ajustaran als serveis de què hagin gaudit realment de les llars d’infants municipals (escolarització i menjador i acollida), de l’Escola Municipal de Música i del Centre Municipal de Formació d’Adults.

En cas de dubtes, les famílies poden posar-se en contacte amb l’IMET a través de l’adreça imet@tarragona.cat, o bé amb els diferents centres a través del seu correu electrònic: 

 • Llar d'Infants Arrabassada - e3011561@xtec.cat
 • Llar d'Infants Bonavista - e3012162@xtec.cat
 • Llar d'Infants Cèsar August - e3012216@xtec.cat
 • Llar d'Infants El Ninot - e3007713@xtec.cat
 • Llar d'Infants El Serrallo - e3010256@xtec.cat
 • Llar d'Infants La Taronja - e3007725@xtec.cat
 • Llar d'Infants El Miracle - e3010438@xtec.cat
 • Llar d'Infants Sant Pere i Sant Pau - e3010955@xtec.cat
 • Llar d'Infants Sant Salvador - e3010979@xtec.cat
 • Escola Municipal de Música - e3008766@xtec.cat
 • Centre Municipal de Formació d'Adults - cmfa@tarragona.cat
   

> Trobareu la informació completa en aquest document PDF. 


Patronat Municipal d'Esports de Tarragona

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha acordat que retornarà preus públics i no realitzarà més càrrecs a les persones afectades durant el període que duri el tancament de les seves instal·lacions. Les devolucions no es faran de manera imminent sinó progressiva, a partir de la reobertura de les instal·lacions.

La devolució de les quotes i dels preus dels cursetistes serà l’equivalent a la part proporcional corresponent al temps durant el qual no s'ha gaudit del servei.

El PMET també vol recordar a aquelles persones que tenien previst realitzar el curset del tercer trimestre i que encara no s’hi havien inscrit, que el calendari previst queda anul·lat. El PMET comunicarà les noves dates d’inscripció per correu electrònic i a les xarxes socials.

> Trobareu la informació completa en aquest document PDF.

Segells de reconeixement d’administració oberta