Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 L'IMET reflexiona sobre la relació entre patrimoni a la ciutat educadora

L'IMET reflexiona sobre la relació entre patrimoni a la ciutat educadora

L'IMET reflexiona sobre la relació entre patrimoni a la ciutat educadora

Es tracta d’una xerrada virtual en el marc de XX aniversari de la declaració del conjunt arqueològic de Tàrraco
L'IMET reflexiona sobre la relació entre patrimoni a la ciutat educadora Foto: Manel R. Granell
30/11/2020

L’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipald’Educació, ha organitzat un seminari virtual sota el títol “Educació i patrimoni a la Ciutat Educadora" per commemorar el XX aniversari de la declaració de Tarragona Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i el 30è aniversari de la Carta de Ciutats Educadores. Les ponències es podran seguir a través de Zoom el proper dia 1 de desembre a les 19 h. 

El seminari inclourà tres ponències. La primera d’elles estarà dedicada al programa Apadrinem el nostre patrimoni i la impartirà M. Pilar Agraz dels Serveis Territorials de Tarragona, del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp. Posterioment, Manel Sales, del Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, explicarà el Projecte Apadrinem. I, finalment, Marta Panadès, del Camp d’Aprenentatge de Tarragona, farà una ponència sobre el Patrimoni de Tarragona al Camp d’Aprenentatge.

Aquesta jornada vol posar de relleu que l’educació a través del Patrimoni, a més de facilitar el coneixement de la història i la cultura de la ciutat, esdevé una important eina de participació en esdeveniments i tradicions culturals i com a procés intercultural per compartir sentiments d’identitat amb tota la ciutadania. 

Us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta