Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2020 Tarragona se suma a les celebracions del Dia Universal dels Drets dels Infants i Adolescents

Tarragona se suma a les celebracions del Dia Universal dels Drets dels Infants i Adolescents

Tarragona se suma a les celebracions del Dia Universal dels Drets dels Infants i Adolescents

Diverses activitats reflexionaran entorn a la situació dels drets dels nens i les nenes els dies 19 i 20 de novembre
19/11/2020

El dia 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants i Adolescents i Tarragona com Ciutat Amiga de la Infància d’UNICEF ha organitzat diferents activitats dirigides a la reflexió i la sensibilització sobre la situació dels drets dels infants i adolescents en aquest any marcat especialment per la pandèmia.   

Avui 19 de novembre a les 17.30, se celebrarà el seminari digital “Els drets dels infants i adolescents en la situació actual” a través de la plataforma Zoom. Es tracta d’una xerrada organitzada per l’Ajuntament de Tarragona a través de l’Institut Municipal d’Educació, Institut Municipal de Serveis Social i la Taula d’Infància i Adolescència.  

Demà, 20 de novembre, l’IMET donarà la veu als infants del Consell Municipal d’Infants de Tarragona, que presentaran un manifest i un vídeo sobre els drets dels infants i adolescents elaborat pels membres del consell. Aquest manifest vol ser una crida a reivindicar aspectes que preocupen als infants com l'educació universal, la salut emocional i mental dels nens i nenes, la cura del medi ambient, l'equitat i la lluita contra la pobresa, la importància de l'alimentació saludable i l'impacte de la COVID-19 a les seves vides. A les 18 hores, mitjançant una sessió telemàtic,a es farà una presentació als grups polítics presents al Consell Municipal dels Infants i es difondrà a tota la ciutadania. A més, des del CMIT també participarà en l’elaboració i difusió dels manifestos del Consell Nacional d’Infants i d’UNICEF.  

A més, també s’il·luminarà la façana de l’Ajuntament de Tarragona i la Torre dels vents de color blau. Aquest color, va ser escollit pel Consell d’Infants l’any passat com a símbol de defensa dels Drets dels Infants i adolescents. Amb aquesta acció es vol recordar a tots els tarragonins la importància de vetllar pels drets de les nenes i els nens.

Segells de reconeixement d’administració oberta