Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Amb el final de curs es presenten els projectes de 'L'artista va a l'escola' d'enguany

Amb el final de curs es presenten els projectes de 'L'artista va a l'escola' d'enguany

Amb el final de curs es presenten els projectes de 'L'artista va a l'escola' d'enguany

L’alumnat de Sant Pere i Sant Pau consciencia ambientalment amb un mural i el de Sant Salvador explica el barri amb una revista il·lustrada
14/06/2022

Dimecres, 15 de juny, el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau acollirà la inauguració d’una exposició que explica el procés de creació artística del projecte ‘Com sobreviuran aquestes espècies?’. Aquest projecte, en el qual han participat més d’un centenar d’alumnes de sisè de les escoles Marcel·lí Domingo i Sant Pere i Sant Pau, vol fomentar la cooperació i el respecte a més de conscienciar dels efectes nocius que provoquen els residus en les espècies aquàtiques i terrestres del planeta.  

Els infants de les escoles de primària, que explicaran les seves experiències com a artistes en l’acte inaugural, també visitaran un altre projecte de pintura mural realitzat a l’Institut Sant Pere i Sant Pau. Aquesta intervenció s’ha desenvolupat amb l’acompanyament de l’artista Justo Heras, en el marc del projecte educatiu de L’artista va a l’escola.

El pròxim dilluns, 20 de juny, i també en el marc d'aquest projecte educatiu que compta amb el suport de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona, una seixantena d'escolars de 6è de Sant Salvador presentaran al seu centre cívic una revista il·lustrada per conèixer el barri. Aquesta proposta de l'artista Adrià Ramírez ha ajudat a l'alumnat a treballar l'entorn de l'escola i reflexionar sobre el seu barri. Així mateix, la revista ha permès reflexionar al voltant de la influència dels mitjans de comunicació en la societat i trencar amb la rutina digital en la qual està immersa. 

Segells de reconeixement d'administració oberta