Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Aquest dilluns comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

Aquest dilluns comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

Aquest dilluns comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

Les sol·licituds es poden presentar en línia o al centre desitjat en primera opció
09/05/2022

Aquest dilluns, 9 de maig, s’inicia el període de preinscripció a les llars d’infants municipals, que finalitzarà el dia 20. En aquesta ocasió, poden presentar sol·licitud de preinscripció les famílies amb infants d'entre 4 mesos i 3 anys (nascuts del 2020, 2021 i 2022). 

Es tracta d’un procés telemàtic, en el qual les famílies han de presentar una única sol·licitud online especificant per ordre de preferència la llar o les llars d’infants a les quals es vol optar. L’hauran d’enviar, juntament amb la documentació acreditativa, a l’adreça electrònica de la llar d’infants triada com a primera opció. Tanmateix, els usuaris que ho necessitin, podran fer la preinscripció presencialment a la llar d’infants sol·licitada en primera opció.  

Per més informació consulteu el web de l'IMET.

Inici de curs 2022 

Les llars d’infants municipals de Tarragona iniciaran el curs seguint el mateix que el calendari que aprovi el Departament d’Educació. Com és habitual, els primers dies estaran destinats a dur a terme el procés d’acollida dels infants que inclou les reunions individuals amb les famílies, i les entrades i jornades esgraonades. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta