Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Aquest dimarts arrenca TastART, les noves propostes familiars i gratuïtes per a les tardes de juliol

Aquest dimarts arrenca TastART, les noves propostes familiars i gratuïtes per a les tardes de juliol

Aquest dimarts arrenca TastART, les noves propostes familiars i gratuïtes per a les tardes de juliol

Les arts plàstiques protagonitzaran la primera setmana d'activitats repartides per tota la ciutat
04/07/2022

Aquest dimarts, a les 18 h a la plaça del Rei, s’iniciarà l’activitat d’educació artística al carrer TastART, una proposta de l’Institut Municipal d’Educació (IMET) per a les tardes de juliol a la ciutat. En aquesta primera sessió es durà a terme un mosaic de trencadís col·lectiu.  

Tastart és una activitat familiar que omplirà Tarragona d’art i creativitat en diferents disciplines. Cada setmana es proposa una temàtica o àrea de creació, en diferents carrers i places. En aquesta primera setmana de juliol, es faran sis accions a la Part Alta, el Serrallo, Campclar, Bonavista, Santa Pere i Sant Pau i Sant Salvador que estimularan els nens i nenes a la participació en les arts plàstiques.   

La segona setmana, de l’11 al 17 de juliol, el teatre serà el protagonista amb tastets de 6 tallers que faran participar a tots i totes. Es faran a Sant Salvador, Part Alta, Campclar, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau i al Parc de la Ciutat.   

Set de circ és la temàtica escollida per la tercera setmana. Amb una proposta que pretén generar un espai on descobrir el món del circ i les seves disciplines. Del 18 al 24 de juliol davant del Centre Cívic de Torreforta, es podrà gaudir de 4 espectacles i participar a 7 tallers.   

I finalment una experiència que de ben segur atraurà a molts públics, no només infants: el Cinestiu en Família. Aquest mini cicle de projecció de 6 pel·lícules a les 21.30 h, es podrà veure a Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Campclar, Torreforta, Part Alta i Part Baixa. Del 26 al 31 de juliol, cinema per a tothom i a l’aire lliure.   

Les activitats no requereixen inscripció prèvia i són gratuïtes.

Consulteu tota la programació al web www.tarragona.cat/tastart

Segells de reconeixement d'administració oberta