Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Aquest dimecres torna la Jornada Esportiva de Centres Educatius de Ponent

Aquest dimecres torna la Jornada Esportiva de Centres Educatius de Ponent

Aquest dimecres torna la Jornada Esportiva de Centres Educatius de Ponent

Es tracta d’una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn que es va suspendre els passats dos cursos a causa de la pandèmia
29/03/2022

Aquest dimecres 30 de març, de 8.30 a 13.30 h al camp de futbol de Torreforta i la Granja es tornarà a celebrar la Trobada Lúdica de les Escoles de Ponent de Tarragona. Es tracta d’una activitat organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat. Aquesta nova edició arriba després d’una pausa de dos anys a causa de la pandèmia.  

La trobada té com a objectiu que l’alumnat d’aquests centres gaudeixi d'una jornada lúdica, participativa i de cohesió,  prioritzant la convivència i el treball en equip.  

Es tracta d’una trobada d’alumnes de 6è de primària i 1r ESO de 10 centres educatius de la zona de Ponent de Tarragona. Hi participaran un total de 700 alumnes de l’Institut Collblanc, l’Escola Bonavista, l’Institut Escola Mediterrani, el Col·legi Joan  XXIII, l’Escola Campclar, l’Escola Els Angels, l’Escola La Floresta, l’Institut Torreforta, l’Escola Torreforta i el Col·legi la Salle-Torreforta. 

Els alumnes de l’Institut Cal·lipolis i del Grau Universitari d’Educació Primària (aproximadament uns 100) han preparat una seqüència cooperativa de jocs esportius no competitius i diferents activitats per posar en relleu els valors de l’esport, el desenvolupament de valors ètics i el foment d’hàbits de vida saludable. També col·laboren en la jornada el Pla Català d’Esports a l’Escola, el Consell Esportiu Tarragonès, el Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona 

Pla Educatiu d’Entorn 

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona que vol donar resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l’acció educativa d’una zona més enllà de l’àmbit escolar. 

Segells de reconeixement d'administració oberta