Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Diumenge tornen les sortides del cicle 'Matins en família'

Diumenge tornen les sortides del cicle 'Matins en família'

Diumenge tornen les sortides del cicle 'Matins en família'

Aquesta activitat està organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona
04/03/2022

Aquest diumenge torna a engegar el cicle Matins en Família, organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn, que es va celebrar amb gran èxit durant l’estiu. Es tracta de sortides dinamitzades per Agus Ferré que es repetiran els diumenges cada quinze dies en diferents barris de la ciutat. Aquesta proposta té com a objectiu viure un diumenge en família diferent: una passejada per l’entorn, conèixer el patrimoni i gaudir d’una activitat lúdica.   

La primera cita és del 6 de març a les 12 h a Sant Salvador. Aquest mes també hi haurà sortida el 20 al Serrallo. El 3 d’abril, al Fòrum de la Colònia i el 24, a Torreforta. El mes de maig, la primera sessió serà el 15 a Bonavista i la segona, el 29 a Campclar. El 12 de juny, a Sant Pere i Sant Pau i el cicle es tancarà el 26 de juny al Mèdol.  

Les persones interessades es poden inscriure a matinsenfamilia@gmail.com, cada sessió està oberta a 8 famílies, aproximadament.  

El Pla Educatiu d’Entorn 

El Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona per coordinar i dinamitzar l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. 

Segells de reconeixement d'administració oberta