Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Divendres se celebra la cloenda del passaport Edunauta

Divendres se celebra la cloenda del passaport Edunauta

Divendres se celebra la cloenda del passaport Edunauta

La trobada al Parc de la Ciutat clourà el primer curs d’implantació d’aquest passaport que fomenta l’aprenentatge de competències invisibles a través de la participació en activitats locals
16/06/2022

Divendres, 18 de juny, de les 18 a les 20 h, el Parc de la Ciutat acollirà la festa de cloenda del primer curs amb el passaport Edunauta implantat en deu centres de la ciutat. Aquesta iniciativa educativa de la qual en formen part vuit territoris catalans més, té com a objectiu crear oportunitats educatives teixint una xarxa amb espais i agents del territori. D’aquesta manera, els infants de la ciutat poden gaudir de més i millors activitats mentre desenvolupen les anomenades competències invisibles: la curiositat, la resolució de problemes, la creativitat, la comunicació, l’empatia, el treball en equip, la perseverança, la iniciativa i l’autoregulació.  

En la celebració, es realitzaran actavitats en els diferents espais edunautes: la xarxa de centres cívics, el Consell Esportiu del Tarragonès, la biblioteca Pepita Ferrer, la Fundació Casal l’Amic, el Fòrum Espai Cultural, la Fundació Eveho i el Museu d’Art Modern de Tarragona. A més, la festa comptarà amb un escenari amb actuacions en directe, un racó de llibres, un espai de jocs, activitats esportives, manualitats, escriptura àrab i un taller de màgia. Durant l’acte també s’entregaran els diplomes a tots aquells infants que han participat en el projecte impulsat per la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona.

Aquesta activitat està oberta a infants de 3 a 12 anys.

Les inscripcions es poden fer en línia o presencialment a les biblioteques Pepita Ferrer i la pública de Tarragona, i als centres cívics de Sant Pere i Sant Pau, Bonavista i Sant Salvador. 

Segells de reconeixement d'administració oberta