Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Els centres educatius de Tarragona, a punt per iniciar el curs escolar

Els centres educatius de Tarragona, a punt per iniciar el curs escolar

Els centres educatius de Tarragona, a punt per iniciar el curs escolar

L’Ajuntament ha aprofitat l’estiu per dur a terme reparacions a les escoles i llars d’infants
Els centres educatius de Tarragona, a punt per iniciar el curs escolar Foto: Tjerk van der Meulen.
02/09/2022

El proper dilluns comença el curs escolar als centres de Primària i el dimecres dia 7, a Secundària i a les llars d’infants municipals. El curs 2022/23, un total 19.541 infants i joves de la ciutat estan matriculats a centres educatius: llars d’infants públiques —590—, segon cicle d’Educació Infantil —3.533—, Educació Primària —8.469— i Educació Secundària Obligatòria —6.949—.  

Al llarg de l’estiu, s’ha estat treballant per tenir els centres educatius a punt. S’han recollit les peticions de les escoles, i s’han prioritzat els centres a intervenir. Aquestes tasques, les ha dut a terme el personal de consergeria així com un equip de suport per al petit manteniment engegat per l’Institut Municipal d’Educació, que també s’encarregarà de millorar i mantenir les instal·lacions escolars durant tot el curs lectiu. El conseller d’Educació, Manel Castaño, ha explicat que “durant l’estiu s’han dut a terme tasques de pintura, petit manteniment: penjar pissarres, moure mobiliari... i també recollida d’andròmines”. I ha destacat que “amb aquest suport al centres educatius es vol ajudar als centres a tenir un millor manteniment”.  

S’han realitzat  intervencions en onze escoles: Escola Campclar, Escola Tarragona, Escola de Ponent, Escola Sant Salvador, Escola Sant Pere i Sant Pau, Escola El Serrallo, Escola Miracle, Escola de Pràctiques, Institut Escola Mediterrani i Escola Bonavista. També cal destacar el trasllat a les noves dependències de l’Institut Escola l’Arrabassada.  

Durant aquesta setmana primera de setembre, també realitzaran treballs de neteja i jardineria al pati de les escoles i de les llars d’infants municipals. 

Segells de reconeixement d'administració oberta