Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Es posen a la venda les entrades en línia del Parc Infantil de Nadal

Es posen a la venda les entrades en línia del Parc Infantil de Nadal

Es posen a la venda les entrades en línia del Parc Infantil de Nadal

Les activitats tindran lloc del 27 de desembre al 4 de gener al Palau de Congressos
22/12/2022

A partir d’avui, dijous 22 de desembre, es poden comprar en línia les entrades per accedir al Parc Infantil de Nadal de Tarragona, que tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener al Palau Firal i de Congressos. Les entrades es poden comprar prèviament a la plataforma activitats.tarragona.cat i també es poden adquirir, el mateix dia que es vulgui gaudir del Parc, a la taquilla que s’instal·larà al Palau Firal i de Congressos.

El preu de les entrades és el mateix que en edicions anteriors, diferenciant preu de matins i de tardes, i amb diverses tipologies d’entrada. Als matins, l’entrada general (de 2 a 7 anys) té un preu de 3 €, pels socis del Club dels Tarraconins són 2 € i pels adults acompanyants 1 €. A les tardes, pel públic general són 4 €, pels socis del Club dels Tarraconins 3 € i pels adults acompanyants 1 €.

Els menors de 2 anys, els majors de 65 i les persones amb discapacitat hi podran accedir gratuïtament. Els grups concertats amb reserva prèvia pagaran 2 € matí i tarda; i també hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament per tots els dies amb un preu de 15 €.

Enguany el Parc Infantil de Nadal de Tarragona arriba carregat d’activitats amb el lema “Tornar a estar a prop”. Organitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) mitjançant el Club dels Tarraconins, enguany el Parc recrea la ciutat de Tarragona, una ciutat amb tots els seus barris plens d’activitats, amb gent amable i pròxima. Durant els nou dies d’obertura, s’oferiran més de 50 propostes, que inclouen més de 35 activitats i 15 sessions d’espectacles.

Les col·laboracions prenen gran importància en aquesta edició. Nombroses entitats s’han implicat en el Parc, ja sigui aportant tallers i activitats com col·laborant en qüestions logístiques. Les entitats col·laboradores són: Abacus, la Biblioteca Pepita Ferrer, Ematsa, el Club Gimnàstic de Tarragona, la Colla Castellers Xiquets de Tarragona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona, el Gremi de Marejants, el Palau Firal i de Congressos, el Servei Català de Trànsit, Tarragona Ràdio i la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, aporten tallers i activitats.

Compreu les entrades del Parc Infantil de Nadal en línia.

Segells de reconeixement d'administració oberta