Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament col·labora amb la fira TecnoArt de l'escola Saavedra d'aquest dissabte

L'Ajuntament col·labora amb la fira TecnoArt de l'escola Saavedra d'aquest dissabte

L'Ajuntament col·labora amb la fira TecnoArt de l'escola Saavedra d'aquest dissabte

La fira obre a la ciutadania els tallers que fa l’escola i s’emmarca en el programa d’aliances Magnet per a l’èxit educatiu
L'Ajuntament col·labora amb la fira TecnoArt de l'escola Saavedra d'aquest dissabte Foto: Isaias Mena.
17/02/2022

L’Ajuntament i l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), entre altres, col·laboren en la segona edició de la Fira TecnoArt que celebra aquest dissabte 19 de febrer l’escola Saavedra. La fira, que organitzen docents, alumnes i famílies, mostrarà durant el matí (de 10 a 13 h) alguns dels tallers que l’alumnat realitza al centre: robòtica, pintura, drons, escultura, ràdio, fotografia, etc. El certamen, que es recupera després de dos anys sense poder-se celebrar per la pandèmia, estarà obert a tota la ciutadania.  

L'Ajuntament, que tallarà el trànsit de la Via de l'Imperi Romà durant tot el matí per a poder celebrar la fira, també col·laborarà fent una plantada de flors a les jardineres de l'escola amb l'alumnat i les seves famílies. La Conselleria de Parc i Jardins vol estendre aquesta iniciativa a la resta d'escoles de la ciutat com ja ha vingut fent amb les plantades col·laboratives als barris. Per la seva part, l'IMET participa en aquesta iniciativa des del primer dia en col·laboració amb l'escola Saaverda i el projecte Magnet; amb l'assessorament teatral i de plàstica i amb el suport del tècnic d'escolarització. 

Què són les aliances Magnet? 

El programa Magnet: aliances per a l’èxit educatiu acompanya els centres educatius en el desenvolupament d’un projecte en aliança amb una institució d’excel·lència. A Tarragona, l’escola Saavedra està aliada amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat Rovira i Virgili des del 2018 i aquest any s’hi ha sumat el Museu d’Art Modern de Tarragona.  

Segells de reconeixement d'administració oberta