Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona inaugura el curs amb una sessió sobre espai, ciutat i educació

L'Ajuntament de Tarragona inaugura el curs amb una sessió sobre espai, ciutat i educació

L'Ajuntament de Tarragona inaugura el curs amb una sessió sobre espai, ciutat i educació

La doctora en arquitectura Mariona Genís pronunciarà la ponència aquest dimecres al parc de la Ciutat
L'Ajuntament de Tarragona inaugura el curs amb una sessió sobre espai, ciutat i educació Foto: Isaias Mena.
03/10/2022

Aquest dimecres 5 d’octubre a les 18 h, el parc de la Ciutat acollirà la sessió inaugural d’inici del curs 2022-2023 a la ciutat. L’alcalde Pau Ricomà obrirà un acte que té com a objectiu reflexionar sobre la influència i les oportunitats educatives que ens ofereixen els espais de la ciutat. La sessió comptarà amb la doctora arquitecta experta en espais educatius, Mariona Genís, que pronunciarà la ponència Espais, Ciutat i Educació. Aquest acte està organitzat per l’Institut Municipal d’Educació és gratuït i obert a tota la ciutadania.  

Mariona Genís 

Mariona Genís Vinyals és Doctora en Arquitectura per la UPC (2014). Fa recerca sobre transformació pedagògica, espai educatiu i processos de restauració del patrimoni, especialment els que es vinculen a la infància.  

Com a docent és professora d’arquitectura a l'Escola d'Arquitectura de Reus (URV) i de disseny a Bau Centre Universitari de Disseny de Barcelona.

A nivell professional forma part de l’estudi d’arquitectura Genís Planelles des del 2001, en el que desenvolupem projectes sobretot vinculats al patrimoni i al col·lectiu Cercle en el que realitzem processos participatius per transformar l'espai educatiu en totes les seves escales. 

Segells de reconeixement d'administració oberta