Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona organitza una xerrada amb Jordi Collet per preparar la preinscripció escolar

L'Ajuntament de Tarragona organitza una xerrada amb Jordi Collet per preparar la preinscripció escolar

L'Ajuntament de Tarragona organitza una xerrada amb Jordi Collet per preparar la preinscripció escolar

El seminari web “Reflexions per triar l’escola”, adreçat a famílies amb infants nascuts el 2019, es farà el proper dijous 17 de febrer
14/02/2022

L'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) es comença a preparar per a la preinscripció escolar del curs 2022-2023. Per aquest motiu organitza per al dijous 17 de febrer a les 18 h el seminari web "Reflexions per triar l'escola" a càrrec del Dr. Jordi Collet Sabé. Aquesta xerrada està adreçada a famílies que tenen infants nascuts el 2019, que al setembre poden començar P3. També està oberta a tota la comunitat educativa de Tarragona que vulgui participar-hi.

L'objectiu d'aquest espai és que les famílies puguin reflexionar sobre aspectes rellevants que els ajudaran a escollir l'escola pels seus fills amb una mirada diversa, plural i equitativa, sortint de dubtes i idees preconcebudes.

L'activitat es realitzarà de forma telemàtica i s'hi podrà assistir gratuïtament connectant-se a l'enllaç de la sessió de Zoom.

El ponent serà el Dr. Jordi Collet Sabé, educador social, sociòleg i doctor en sociologia. Professor titular de sociologia de l'educació a la Universitat de Vic - UCC d'on, actualment, n'és el vicerector de recerca. Ha fet recerca i ha publicat en l'àmbit català i internacional sobre les relacions entre escola, famílies i comunitat, polítiques educatives, segregació escolar, treball educatiu en xarxa i sociologia de les religions.

Enllaç de la xerrada https://us06web.zoom.us/j/88303786062

Segells de reconeixement d'administració oberta