Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 L'Arbre dels desitjos ja llueix els bons propòsits dels infants de Tarragona

L'Arbre dels desitjos ja llueix els bons propòsits dels infants de Tarragona

L'Arbre dels desitjos ja llueix els bons propòsits dels infants de Tarragona

34 escoles de la ciutat han participat a l'edició d'enguany
L'Arbre dels desitjos ja llueix els bons propòsits dels infants de Tarragona Fotos: Tjerk Van Der Meulen
17/12/2022

Aquest dissabte, 17 de desembre, al matí ha tingut lloc el tradicional acte nadalenc de l’Arbre dels desitjos, en el qual els infants de les escoles de Tarragona han penjat els seus desitjos i bons propòsits en forma d’ornament nadalenc a l’arbre de Nadal que presideix el vestíbul de l’Ajuntament. Enguany, el lema d’aquesta activitat ha estat "Un Nadal més proper que mai amb educació". En total hi han participat 34 escoles de la ciutat.

En les darreres setmanes l'alumnat ha fet un treball de reflexió previ a l’elecció del desig i els resultats d’aquesta dinàmica s’han adreçat al Consell Municipal d’Infants per ser estudiats. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; el conseller d’Educació, Manel Castaño, la consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, i el conseller Francesc Roca.

Com també és tradició, en el transcurs de l’esdeveniment, els infants de l’Escola Municipal de Música de Tarragona han cantat nadales davant de l’Arbre dels desitjos. L’acte ha finalitzat amb un esmorzar de coca amb xocolata.  

L’Arbre dels desitjos és una de les activitats emmarcades en la campanya "Un Nadal més proper que mai" que agrupa tots els esdeveniments que s’organitzen des de l’Ajuntament de Tarragona en el marc de les festes nadalenques.  

Segells de reconeixement d'administració oberta