Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 L'espectacle 'Contes de Butxaca' clourà aquest diumenge l'exposició "L'Artista va a l'Escola"

L'espectacle 'Contes de Butxaca' clourà aquest diumenge l'exposició "L'Artista va a l'Escola"

L'espectacle 'Contes de Butxaca' clourà aquest diumenge l'exposició "L'Artista va a l'Escola"

La iniciativa permet apropar l'art actual als centres educatius de la ciutat
10/02/2022

Aquest diumenge 13 de febrer a les 12 h. a la seu de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (av. Ramón y Cajal, 70), Joan Rioné de La companyia Genovesa, narratives teatrals interpretarà l’espectacle Contes de butxaca, una proposta gratuïta adreçada a públic de totes les edats. Aquesta cita servirà de cloenda de l’Exposició de “L’artista va a l’escola”. El conseller d’Educació, Manel Castaño, ha explicat que es tracta “d’un projecte educatiu de l’IMET que vol apropar l’art més actual a les escoles i instituts de la ciutat de la mà d’artistes propers”.  

La mostra recull un resum d’activitats didàctiques desenvolupades durant els anys 2020 i 2021. Del Premi Baldiri Reixac, aconseguit l'any 2019, s'exposen: "Experiències poètiques a l’Escola Ponent” amb Joan Rioné, i “L’artista va a l’escola. Mediació” amb Nani Blasco i l’alumnat de 4t  d’ESO de l’Institut Torreforta. 

De la participació d’artistes als diferents centres educatius gràcies a l’IMET es mostren: "Sigues un Plàstic Hunter” de Jordi Llort a l’Escola El Miracle (març 2021); “Sensacions i jocs del clown” de Núria Rodríguez al Centre d’Educació Especial Estela (abril 2021);  “Cosmologies” de Sergi Quiñonero a l’Escola Pax (abril-maig 2021); “Màscares” de Jordi González a l’escola Cèsar August (maig 2021) i, per últim, "Corporalitats i natura”, Càpsules de moviment de l’Ana Corredor a l’Escola de Pràctiques (juny 2021). 

Podeu reservar localitat al correu: lartistavaalescola@gmail.com.

Segells de reconeixement d'administració oberta