Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 L'IMET porta una exposició sobre la història del teatre a l'Institut Antoni Martí Franquès

L'IMET porta una exposició sobre la història del teatre a l'Institut Antoni Martí Franquès

L'IMET porta una exposició sobre la història del teatre a l'Institut Antoni Martí Franquès

L’exposició, que s’emmarca en el Dia Mundial del Teatre, es podrà visitar fins al 4 d’abril
23/03/2022

En el marc de la celebració del Dia Mundial del Teatre, que és el proper 27 de març, el servei d'arts i educació de l’Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET), exhibeix a l’Institut Antoni Martí Franquès una exposició que repassa cronològicament la història del teatre des dels seus orígens fins a l’actualitat. Atesa la bona acollida que ja va tenir  al claustre de l’IMET i després de la seva estada al Martí Franquès, la mostra iniciarà un recorregut pels centres educatius públics i concertats que la sol·licitin, per tal de divulgar el coneixement i la pràctica del teatre entre els infants i joves de la ciutat. En el cas del Martí Franquès, es podrà visitar des d'avui i fins al 4 d’abril.  

Segons el conseller d’Educació, Manel Castaño, “aquesta iniciativa té l’objectiu d’ajudar a valorar i estimar el teatre en les seves diferents manifestacions estètiques i pedagògiques”. I és que amb aquest repàs històric es pretén estimular l’assistència al teatre, proporcionant informació que pugui ajudar l’alumnat a saber contextualitzar les obres pel que fa a la seva direcció, repartiment, gènere, propostes temàtiques i tècniques. 

Segells de reconeixement d'administració oberta