Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 TastART, la nova proposta educativa de l'IMET

TastART, la nova proposta educativa de l'IMET

TastART, la nova proposta educativa de l'IMET

Les tardes de juliol s’ompliran d’art, teatre, circ i cinema per als més petits i les seves famílies
27/06/2022

L’Institut Municipal d’Educació (IMET) presenta les noves activitats d’educació artística al carrer TastART, per a les tardes de juliol a la ciutat. Amb aquesta nova iniciativa, Tarragona s’omplirà d’art i creativitat en diferents disciplines, per a totes les famílies que en vulguin gaudir de manera gratuïta i a diferents zones de la ciutat.  

Cada setmana es proposa una temàtica o àrea de creació, que anirà itinerant pels carrers i places. Així doncs, la primera setmana de juliol, del 5 al 10, es faran sis accions a la Part Alta, el Serrallo, Campclar, Bonavista, Santa Pere i Sant Pau i Sant Salvador que estimularan els nens i nenes a la participació en les arts plàstiques.  

La segona setmana, de l’11 al 17 de juliol, el teatre serà el protagonista amb tastets de 6 tallers que faran participar a tots i totes. Es faran a Sant Salvador, Part Alta, Campclar, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau i al Parc de la Ciutat.  

‘Set de circ’ és la temàtica escollida per la tercera setmana. Amb una proposta que pretén generar un espai on descobrir el món del circ i les seves disciplines. Del 18 al 24 de juliol davant del Centre Cívic de Torreforta, es podrà gaudir de 4 espectacles i participar a 7 tallers.  

I finalment, una experiència que de ben segur atraurà a molts públics, no només infants, que és el Cinestiu en Família. Aquest mini cicle de projecció de 6 pel·lícules a les 21.30 h, es podrà veure a Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Campclar, Torreforta, Part Alta i Part Baixa. Del 26 al 31 de juliol, cinema per a tothom i a l’aire lliure.  

El conseller d’Educació, Manel Castaño, ha destacat la importància d’aquesta oferta educativa estiuenca, “des de l’IMET s’està fent un treball excepcional per treure l’educació al carrer en tots els seus àmbits i per a tots els públics”. Durant el darrer curs escolar ja s’han dut a terme activitats tan exitoses com Edunauta, la Festa de l’Autonomia, Dissabtes i Matins en Família, entre d’altres, “que confirmen la necessitat d’apropar el carrer als nens i nenes de la ciutat i fer-los partícips i alhora lliures de l’espai on viuen, de la ciutat a la que pertanyen”. I, finalitza Castaño, “fer-ho a través de l’art i compartit amb la família, encara és molt més enriquidor”.  

Podeu consultar totes les activitats del cicle al web www.tarragona.cat/tastart.

Segells de reconeixement d'administració oberta