Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2022 Torna el projecte de georeferenciació solidari mEduTarraco

Torna el projecte de georeferenciació solidari mEduTarraco

Torna el projecte de georeferenciació solidari mEduTarraco

La iniciativa, adreçada tant a l'alumnat com al conjunt de la ciutadania, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona
11/02/2022

Aquest mes de febrer ha tornat el projecte de georeferenciació solidari mEduTarraco que té l’objectiu d’aprofundir en el coneixement de la ciutat de Tarragona, parant atenció al seu patrimoni històric i cultural. Aquest any, com l’any passat, es durà a terme de manera asincrònica: fins al 31 de març els usuaris i usuàries podran triar la data més convenient per fer l’activitat.  

El funcionament d’mEduTarraco és molt senzill: per participar cal visitar punts emblemàtics de la ciutat de Tarragona i contestar les preguntes que planteja l’aplicació. Tots els participants obtenen una puntuació en funció de les respostes, que es visibilitza en un rànquing. El projecte està obert a totes les persones interessades a conèixer la ciutat, ja siguin centres educatius, famílies o ciutadania en general. 

El projecte mEduTarraco és una activitat coorganitzada pels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET). El projecte compta també amb el suport del programa mSchools, una iniciativa que impulsa la Fundació Mobile World Capital Foundation en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA, d’Itinerarium, de la Universitat Rovira i Virgili i de l’Autoriat Portuària de Tarragona.

Un any més mEduTarraco segueix en la seva línia de solidaritat, visió inclusiva i treball cooperatiu que el caracteritza, i se suma en aquesta edició a les activitats de La Marató de TV3. A més, també es focalitza en els Objectius de Desenvolupament Sostenibles de les Nacions Unides: 3, dedicat a la Salut i Benestar i el 4 sobre l’Educació de Qualitat . Per cada usuari i usuària que participi i completi l’activitat, els sponsors del projecte aportaran una quantitat determinada per a La Marató. 

Per a més informació consulteu el web https://projectes.xtec.cat/met/

 
Segells de reconeixement d'administració oberta