Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2024 Comença la preinscripció a l'Escola Municipal de Música de Tarragona

Comença la preinscripció a l'Escola Municipal de Música de Tarragona

Comença la preinscripció a l'Escola Municipal de Música de Tarragona

Les sol·licituds es poden presentar a partir de dilluns 6 de maig i fins al pròxim 19 de maig
06/05/2024

A partir d'aquest dilluns 6 de maig i fins al pròxim 19 de maig estarà oberta la preinscripció externa a l'Escola Municipal de Música de Tarragona (EMMT) pel curs 2024-2025. La sol·licitud s'ha de fer telemàticament en aquesta pàgina web de l'EMMT, en la qual també es pot trobar tota la informació sobre el procés, l'oferta de places per cada curs i cadascuna de les seus; i tots els detalls de l'àmplia oferta formativa que s'ofereix pel pròxim curs. 

L’Escola Municipal de Música de Tarragona compta amb diferents programes i línies d’ensenyament per tal d’oferir una àmplia varietat d’estils musicals i instruments a persones de totes les edats. Les classes, els cursos i els tallers s’imparteixen en tres seus ubicades en diferents punts de la ciutat: Al centre, a Ponent i a Sant Pere i Sant Pau. L’objectiu és apropar la música a tota la ciutat i participar activament en l’activitat cultural tarragonina.  

L’Escola Municipal de Música de Tarragona és un centre educatiu especialitzat en l’ensenyament musical que té com a principal objectiu oferir educació musical de qualitat, una educació que permet gaudir de la pràctica musical, tant de forma individual com col·lectiva, a tota la ciutadania, sense limitacions d’edat. Aquesta escola descobreix i anima a les persones joves amb aptituds musicals i les prepara per cursar estudis professionals.  

taller i trobada de batucades a l'Anella Mediterrània 

En el marc del projecte Música i Ciutat impulsat des de l'Escola Municipal de Música de Tarragona i l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET), dimarts 7 de maig, se celebrarà un taller i una trobada de batucades en la qual participaran uns 150 alumnes de cinc escoles tarragonines: L'institut escola Mediterrani, els instituts Campclar i Torreforta; i les escoles Ponent i Saavedra. La trobada musical tindrà lloc entre les 9.30 h i les 11.30 h a l'Anella Mediterrània i el taller estarà impartit per dos dels  professors de l'Escola Municipal de Música de Tarragona, Joan Anton Romagosa i Paco Montañés. 

Es tracta d'una de les activitats emmarcades en el projecte Música i Ciutat, el qual genera accions de música comunitària que contribueixen a la cohesió de la ciutat des de l'àmbit educatiu. 

Segells de reconeixement d'administració oberta