Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2024 El Consell Municipal d'Infants i Adolescents celebra l'última sessió plenària del curs

El Consell Municipal d'Infants i Adolescents celebra l'última sessió plenària del curs

El Consell Municipal d'Infants i Adolescents celebra l'última sessió plenària del curs

Els consellers i conselleres han fet balanç dels projectes duts a terme al llarg dels darrers mesos
El Consell Municipal d'Infants i Adolescents celebra l'última sessió plenària del curs Imatge dels participants al Consell
11/06/2024

L'última sessió plenària del curs escolar 2023-2024 del Consell Municipal d'Infants i Adolescents de Tarragona (CMIAT) s'ha celebrat aquest dimarts 11 de juny a la tarda a la sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET). 
Al llarg del plenari, en el qual ha participat el conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, els consellers i conselleres han fet balanç dels projectes dut a terme al llarg del curs. Una d'aquestes iniciatives són les propostes elaborades sobre la lluita contra la violència vers la infància i l'adolescència, així com la tercera edició de la revista La Veu dels infants i adolescent de Tarragona 2024.
En aquesta sessió plenària també s'ha acomiadat als representants de sisè de primària que finalitzen la seva etapa en aquest òrgan de participació tot i que podran continuar en el grup d'adolescents.  El CMIAT és un òrgan de participació infantil impulsat per l'IMET que actualment està format per 24 centres educatius de la ciutat. L'objectiu és oferir un espai en el qual els nens i nenes poden exercir el seu dret a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al Plenari Municipal les seves propostes, a fi de contribuir a millorar aquells aspectes de la seva ciutat que considerin necessaris.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta