Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2024 El nou cicle de Matins en Família arrenca diumenge

El nou cicle de Matins en Família arrenca diumenge

El nou cicle de Matins en Família arrenca diumenge

La iniciativa comença amb activitats incloses en el festival Tarraco Viva
17/05/2024

L’Ajuntament de Tarragona, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) i en el marc del Pla Educatiu d'Entorn (PEE), torna a oferir el cicle Matins en Família que arranca aquest diumenge 19 de maig amb activitats incloses en la programació del festival Tarraco Viva i continuarà fins a principis de juliol amb més propostes lúdiques i educatives amb recorreguts per diversos espais emblemàtics de la ciutat. 

El cicle Matins en Família és un projecte socioeducatiu que s'adreça a totes aquelles famílies de l'alumnat dels centres escolars amb els quals es treballa a través del PEE amb l'objectiu de contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i el treball en xarxa dels diferents agents educatius de la comunitat. 
La finalitat del projecte és fomentar viure els caps de setmana en família coneixent l'entorn i el patrimoni de la ciutat. En aquesta edició i per les activitats emmarcades en la programació del festival Tarraco Viva, s'espera l'assistència de més d'una vuitantena de persones i moltes de les quals participen en aquest festival gràcies a aquest cicle que també ofereix transport gratuït a qui ho necessita.

Les famílies podran gaudir, aquest diumenge 19 de maig, de diversos tallers i exposicions al Moll de Costa i el pròxim diumenge 26 de maig participaran en activitats a la Volta del Pallol i als jardins del Camp de Mart.

El Pla Educatiu d'Entorn és finançat pels fons europeus Next Generation i a la ciutat de Tarragona ofereix oportunitats educatives més enllà de l'escola a diferents centres escolars del centre i dels barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. Està coorganitzat pel Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona, Xarxa de Centres Cívics, Biblioteca Pepita Ferrer i el Festival Tarraco Viva.

Segells de reconeixement d'administració oberta