Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2024 La festa Edunauta arriba al Parc de la Ciutat per a infants de 3 a 12 anys

La festa Edunauta arriba al Parc de la Ciutat per a infants de 3 a 12 anys

La festa Edunauta arriba al Parc de la Ciutat per a infants de 3 a 12 anys

És la tercera edició d'aquesta celebració amb motiu de la cloenda del passaport Edunauta, una iniciativa impulsada des de l'IMET
06/06/2024

La tercera edició de la festa de cloenda del passaport edunauta arriba divendres 7 de juny. A partir de les 18 h, el Parc de la Ciutat s'omplirà d'activitats de lleure educatiu obertes a tots els nens i nenes d'entre 3 i 12 anys de la ciutat de Tarragona. Tallers de rap i de xapes, activitats esportives, jocs de taula i creació de punts de llibre són algunes de les propostes, totes elles gratuïtes, que s'oferiran fins a les 20 h. La celebració finalitzarà amb el lliurament de diplomes als infants que tenen passaport. 
Amb aquesta festa es posa fi a l'edició d'enguany del passaport edunauta que va arrencar a principis d'any. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) que fomenta l'aprenentatge dins i fora de l'escola. Enguany hi han participat una desena de centres educatius de la ciutat (amb 740 passaports) i 640 passaports més s'han lliurat a la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, a la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer i a la Biblioteca Pública de Tarragona. 
Les inscripcions per participar en la festa encara estan obertes en aquest enllaç del web de l'Ajuntament de Tarragona. En les activitats de lleure educatiu participarà la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer, la Biblioteca Pública de Tarragona, el programa Temps x Cures, el Consell Esportiu de Tarragonès, la Fundació Casal l'Amic, el Fòrum espai cultural i la llibreria La Capona. 
 

Segells de reconeixement d'administració oberta