Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2024 La plaça Corsini acull aquest divendres la fira eSTEAMa Tarragona

La plaça Corsini acull aquest divendres la fira eSTEAMa Tarragona

La plaça Corsini acull aquest divendres la fira eSTEAMa Tarragona

És una proposta educativa i tecnològica oberta a tota la ciutadania, alumnat, famílies i docents
23/05/2024

La plaça Corsini acull aquest divendres 24 de maig, la fira eSTEAMa Tarragona, una mostra educativa i tecnològica organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès amb el suport de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET), Mercats de Tarragona i l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili (URV). La fira, que començarà a les 10 h i s'allargarà fins a les 13 h, comptarà amb la participació d'una quinzena de centres educatius del Tarragonès i s'obre a tota la ciutadania amb l'objectiu de divulgar pràctiques dins de l'àmbit STEAM -a les ciències, les tecnologies, les enginyeries, l'art i les matemàtiques-. 

En el transcurs de la fira, més de 300 alumnes explicaran i mostraran els projectes tecnològics que han treballat a les aules al llarg del curs. La mostra també oferirà activitats impulsades per l'ETSE i ICE-URV i propostes educatives de diverses empreses del sector STEAM. 
La inauguració de la fira serà a les 10 h i començarà amb una ronda de presentació de projectes per part de l'alumnat. A continuació s'iniciaran els parlaments en els quals participarà el conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, entre altres autoritats.

Segells de reconeixement d'administració oberta