Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2024 Més de 180 infants participen en els Laboratoris Creatius

Més de 180 infants participen en els Laboratoris Creatius

Més de 180 infants participen en els Laboratoris Creatius

És una proposta educativa de lleure que ofereix l'IMET, amb una desena de tallers artístics
Més de 180 infants participen en els Laboratoris Creatius Foto: diversos nois i noies en un dels tallers
02/07/2024

Un total de 186 infants d'entre tres i dotze anys participen en els Laboratoris Creatius, una proposta educativa de lleure impulsada per l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) que ha arrencat aquesta setmana a les escoles Riu Clar, Ponent, Marcel·lí Domingo, Sant Salvador i Saavedra i que s'allargarà fins al 26 de juliol. Els infants participants ja han començat a treballar diverses disciplines artístiques a través de diferents tallers.

Els tallers, que es duen a terme entre les 9 h i les 13:30 h, treballen una desena de disciplines artístiques: la música, la màgia, l’artesania, l’arquitectura, la pintura, el teatre, l’art i natura, l’art audiovisual i urbà, i la ciència i experimentació. En cadascuna de les cinc escoles es treballen dues d'aquestes disciplines artístiques, que s’han creat basant-se en tres eixos estratègics: la connexió d’espais i agents educatius, l’equitat educativa i l’enriquiment educatiu mitjançant el lleure.

Els Laboratoris Creatius, que s'emmarquen en el Pla educatiu d’entorn (PEE) i són finançats pels Fons Europeus Next Generation, complementen les activitats d'estiu adreçades als infants de la ciutat, ampliant així les oportunitats educatives fora del període escolar.

Segells de reconeixement d'administració oberta