Esteu aquí: Inici Educació Notícies Notícies 2024 Més de 750 alumnes participen demà en la Jornada Esportiva dels Centres Educatius de Ponent

Més de 750 alumnes participen demà en la Jornada Esportiva dels Centres Educatius de Ponent

Més de 750 alumnes participen demà en la Jornada Esportiva dels Centres Educatius de Ponent

És una iniciativa emmarcada en el Pla Educatiu d'Entorn impulsat per l'IMET
06/03/2024

Més de 750 alumnes de tretze centres educatius dels barris de Ponent de Tarragona gaudiran demà, dijous 7 de març, al matí de la setena edició de la Jornada Esportiva dels Centres Educatius de Ponent.

Es tracta d'una iniciativa emmarcada en el Pla Educatiu d'Entorn (PEE) impulsat per l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona  (IMET) i el departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, que tindrà lloc als camps de futbol municipals de Torreforta i de La Granja amb alumnat de sisè d'educació primària i de primer curs d'ESO. La jornada lúdica, dinamitzada pel professorat i alumnat de l'institut Cal·lípolis i de la Universitat Rovira i Virgili (URV), comptarà amb l'assistència del conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez.


Des de les 9.30 h fins a les 12 h, els dos camps de futbol municipals s'ompliran de nens i nenes que participaran dels jocs cooperatius preparats. L'alumnat gaudirà de jocs esportius no competitius, activitats encaminades a fomentar els valors de l'esport i dels hàbits de vida saludables i, a la vegada, a potenciar la cohesió i la convivència mitjançant el treball en equip i la interacció entre els nens i nenes de tots els centres educatius. Hi participarà l'alumnat dels instituts Collblanc, Campclar i Torreforta; les escoles Ponent, Bonavista, Riu Clar, Campclar, Els Àngels, La Floresta i Torreforta; els col·legis La Salle-Torreforta i Joan XXIII; i l'Institut Escola Mediterrani. En la jornada també hi col·labora el Pla Català d’Esports a l’Escola, el Consell Esportiu Tarragonès i Tarragona Esports. 


Pla Educatiu d'Entorn 

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una proposta de cooperació educativa dissenyada amb la voluntat d’aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat, amb una atenció especial als més vulnerables, i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, el respecte i valor de la diferència en un marc de valors i elements compartits. L’objectiu de l'IMET i del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya mitjançant aquest pla és donar continuïtat i coherència educativa entre l’educació formal, la no formal i la informal, amb el benentès que l’èxit educatiu té a veure amb la continuïtat de les diferents actuacions que reben els infants i joves.

Segells de reconeixement d'administració oberta