Esteu aquí: Inici Educació Participació Consell Municipal de la FP i l'Ocupació Informe diagnòstic i mapa

Informe diagnòstic i mapa

Informació recollida el juliol de 2021

Amb aquest informe i el mapa que l'acompanya, des del Consell de la Formació Professional de Tarragona voldríem contribuir als treballs en marxa que duu a terme l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, en ordre a l'elaboració -per a l'àmbit nacional català- d'un repositori de recursos i serveis d'informació i orientació professional.

En primer lloc, cal dir que ni l'Informe diagnòstic ni el mapa no són pròpiament una "Guia de serveis". No són documents directament adreçats a persones usuàries, ni tenen per objecte ser utilitzats com a eina de consulta. Es tracta de materials adreçats a personal tècnic amb caràcter diagnòstic, com a aproximació preliminar i amb objectius d'ordenació de la informació davant d'un panorama complex, poc sistemàtic i encara pendent d'articulació en l'àmbit nacional per part de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya. 

Així, l'Informe diagnòstic -versió completa- està dividit en diferents apartats on s'explicita la metodologia utilitzada per a la recollida de la informació, els criteris per a la seva sistematització i estructuració, així com una aproximació preliminar al què podria ser un mapa de serveis d'informació i orientació a Tarragona. 

Pel que fa al Mapa, aquest document funciona com a mapa, esquema o índex general de l'Informe diagnòstic al complet, que és el "document mare" i que va ser elaborat pel Consell de la Formació Professional de Tarragona (Comissió de Treball 1 d'Informació i Orientació Professional).

ACCEDEIX A L'INFORME:

Segells de reconeixement d'administració oberta