Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Residus i deixalleries Recollida de residus Recollida als Polígons

Recollida als Polígons

Els poligons industrials de la ciutat no compten amb punts de contenidors. S'hi realitzen els serveis de recollida següents:

Servei de recollida rebuig

Recollida de rebuig als restaurants: l'Ajuntament facilitarà contenidors personalitzats per a la recollida del rebuig dels restaurants dels polígons. Els restauradors han de treure el contenidor al costat del seu establiment entre les 20:00 h del dia anterior i fins les 06:00 h del dia de servei. El servei de recollida és porta a porta de dilluns a dissabte.

Els titulars d'establiments de restauració que vulguin aquest contenidor poden sol·licitar-lo a través del TELÈFON VERD de l’Ajuntament: 977 296 222 o a mediambient@tarragona.cat.

Recollida de rebuig porta a porta: la resta d’establiments (que no siguin restaurants) tenen un servei de recollida per les escombraries de rebuig porta a porta, de manera que han de deixar la bossa d’escombraries davant del seu establiment entre les 20:00 h del dia anterior i fins les 06:00 h del dia de servei, en un lloc visible els dies estipulats a continuació:

  • Als polígons industrials Entrevies i Francolí aquest servei es realitza els dilluns, dimecres i divendres.
  • Al polígon industrial Riuclar aquest servei es realitza dimarts, dijous i dissabte.
  • Al polígon comercial Les Gavarres la recollida de residus es fa mitjançant els contenidors de recollida selectiva que hi ha instal·lats a la via pública.

En aquest servei porta a porta en cap cas es recolliran residus industrials o especials ni bosses de gran tamany. Només és recollirà rebuig.

Servei de recollida de vidre

L'Ajuntament té instal·lats contenidors de vidre a la via pública de les zones dels polígons on hi ha restaurants.

Segells de reconeixement d'administració oberta