Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Residus i deixalleries Recollida de residus Recollida comercial al Serrallo

Recollida comercial al Serrallo

Al Serrallo es realitzen dos serveis de recollida de residus per als bars i restaurants.

Servei de recollida de vidre comercial

Servei porta a porta per tots els bars i restaurants. S'ha de treure el contenidor al costat de l’establiment a les 11:00 h i entrar-lo a les 12:00 h com a màxim o abans si el camió ja l’ha buidat. Aquest servei es realitza de dilluns a dissabte, excepte festius.

Servei de recollida de matèria orgànica comercial

Servei de recollida als punts de contenidors soterrats del carrer Trafalgar per tots els bars i restaurants. S'ha de deixar el contenidor al costat dels punts de contenidors soterrats a les 11:00 h i entrar-lo a les 12:00 h com a màxim o abans si el camió ja l’ha buidat. Aquest servei es realitza de dilluns a dissabte, excepte festius.

Els propietaris de bars i restaurants del Serrallo interessats en els serveis de recollida comercial de vidre i matèria orgànica, s’han de posar en contacte amb l’Ajuntament mitjançant el TELEFON VERD 977 296 222, i se’ls facilitaran els contenidors personalitzats i la informació necessària per tal d’adherir-se a aquest servei i utilitzar-lo correctament.

Recollida de la resta de residus comercials

La resta de residus: envasos, paper i cartró i rebuig s’han de dipositar als contenidors de la via pública i en els horaris establerts.

Segells de reconeixement d'administració oberta