Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Residus i deixalleries Recollida de residus Recollida comercial a la Part Alta

Recollida comercial a la Part Alta

A la Part Alta, per les seves característiques urbanístiques, es realitza un servei especial de recollida de residus comercials.

Servei de recollida de cartró comercial

Servei de recollida porta a porta per tots els carreres marcats al plànol. El cartró s’haurà de deixar plegat i ben lligat al costat de l’establiment entre les 9 i les 9:30 hores del matí de dilluns a divendres, excepte festius.

Consulteu aquí els carreres on es realitza la recollida de cartró comercial

Servei de recollida de vidre i matèria orgànica comercial

Servei porta a porta per tots els bars i restaurants. S'ha de treure els contenidors al costat de l’establiment entre les 24:00 i les 08:00 h del matí del dia següent. S'han d'entrar els contenidors a l'establiment a les 11:00 h com a màxim, o abans si el camió ja l’ha buidat. Aquest servei es realitza de dilluns a dissabte, excepte festius.

Durant les festes de Sant Magí (del 13 al 19 d’agost) i Santa Tecla (del 18 al 24 de setembre), es trauran els contenidors entre les 07:00 h i les 08:00 h del matí.

Els propietaris de bars i restaurants de la Part Alta interessats en els serveis de recollida comercial de vidre i matèria orgànica, s’han de posar en contacte amb l’Ajuntament mitjançant el telèfon verd 977 296 222, i se’ls facilitaran els contenidors personalitzats i la informació necessària per tal d’adherir-se a aquest servei i utilitzar-lo correctament.

Recollida de la resta de residus comercials

La resta de residus: envasos i rebuig s’han de dipositar als contenidors de la via pública i en els horaris establerts.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta