Esteu aquí: Inici Educació Petita infància Llars d'infants Llars d'Infants municipals Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona reprèn les activitats infantils 'Dissabtes en família'

L'Ajuntament de Tarragona reprèn les activitats infantils 'Dissabtes en família'

L'Ajuntament de Tarragona reprèn les activitats infantils 'Dissabtes en família'

Les propostes, adreçades a criatures de 0 a 3 anys, tenen lloc a les llars d'infants municipals
30/09/2022

Després dels mesos d’estiu, torna l’activitat Dissabtes en família: Art amb infants 0-3, organitzada per l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona. Es tracta de tallers en els quals a través l’art, els infants i adults comparteixen un espai d’experimentació artística, on es reforcen els vincles afectius i el suport a la criança. El conseller d’Educació, Manel Castaño, ha explicat que “es vol facilitar un context d’aprenentatge compartit entre iguals, estimulant i atractiu per a infants i els adults. Un espai de trobada on es fomenti l’intercanvi i les relacions socials entre famílies”. 

Les activitats artístiques tindran lloc en diferents llars d’infants municipals de la ciutat, són gratuïtes i obertes a qualsevol família de la ciutat. S’han programat dues activitats mensuals que s’estendran fins al mes de desembre : 

  • 8 d’octubre: música en família.  LLIM Arrabassada. 
  • 22 d’octubre: taller de dansa i moviment.  LLIM Arrabassada. 
  • 5 de novembre: música en família.  LLIM Arrabassada 
  • 19 de novembre: pintem amb llum blava.  LLIM Cèsar August 
  • 17 de desembre: música en família. LLIM Arrabassada 

Les necessitats de les famílies de Tarragona amb infants menors de tres anys són diverses. és per aquest motiu que des de l’Institut Municipal d’Educació es considera que cal diversificar els serveis educatius adreçats a la petita infància. 

Les famílies interessades cal que facin inscripció a través del web del Club dels Tarraconins.

Segells de reconeixement d'administració oberta