Esteu aquí: Inici Educació Petita infància Llars d'infants Llars d'Infants municipals Notícies 2022 Quasi 600 infants inicien el curs a les llars d'infants municipals

Quasi 600 infants inicien el curs a les llars d'infants municipals

Quasi 600 infants inicien el curs a les llars d'infants municipals

La llar d'infants de Sant Salvador estrena nou pati, amb un sorral i jocs per als nens i nenes
Quasi 600 infants inicien el curs a les llars d'infants municipals Foto: Tjerk van der Meulen.
08/09/2022

Aquesta setmana ha començat el curs 2022-23 a les llars d’infants municipals de Tarragona. Durant aquests dies, els 596 infants matriculats duran a terme el període d’acollida, que inclou les reunions amb les famílies i l’entrada esglaonada dels infants que inicien l’escolarització.  

Per aquest curs, les llars del centre de Tarragona tenen una ocupació plena, mentre que encara queden algunes places vacants de I0 i I1 a la zona de Ponent: LLIM Bonavista, LLIM El Ninot i LLIM La Taronja, i alguna plaça de I2 a la LLIM Sant Salvador. Aquelles famílies que vulguin consultar les places vacants durant el curs la poden trobar bé trucant a cada llar municipal o bé demanant la informació a Institut Municipal d'Educació. 

Nou pati a la Llar d’infants de Sant Salvador 

Aquest curs, la llar d’infants de Sant Salvador estrena nou pati. El conseller d’Educació, Manel Castaño, ha explicat que “aquesta acció forma part d’un projecte de l’Institut Municipal d’Educació per renaturalitzar els patis escolars”.  

La intervenció ha tingut un cost total de 24.045,38 €, i ha inclòs la retirada de la gespa artificial, diversos treballs de jardineria i la instal·lació de reg automàtic. A més també s’han col·locat jocs pels infants, un sorral, una tarima i una tanca.   

Segells de reconeixement d'administració oberta