Esteu aquí: Inici Educació Petita infància Llars d'infants Llars d'Infants municipals Notícies 2023 2a Setmana Cultural a la Llar d’Infants Cèsar August

2a Setmana Cultural a la Llar d’Infants Cèsar August

2a Setmana Cultural a la Llar d’Infants Cèsar August

Rebem la visita del Bou i el Lleó petits de Tarragona, coneixem el Ball de Cossis, fem un taller de Sant Jordi, una plantada familiar de flors i plantes i conta contes.
24/04/2023

Durant aquesta setmana a la Llar d'Infants Cèsar August hem organitzat, de manera conjunta amb la nostra AMPA, la 2a Setmana Cultural.

Al llarg d'aquests dies s'han organitzat diferents tallers i activitats culturals i per tal de dur-los a terme hem comptat amb la participació d'algunes de les nostres famílies i també d'estudiants d'Educació Infantil.

Durant la Setmana Cultural ens ha visitat el Bou i el Lleó petits de Tarragona, hem pogut conèixer el Ball de Cossis, hem fet un taller de Sant Jordi, una plantada familiar de flors i plantes al jardí de la llar... i, a més a més, com a cloenda d'aquesta setmana tan especial, hem comptat amb l'activitat de Conta contes a càrrec de la companyia La Perla.

Segells de reconeixement d'administració oberta