Esteu aquí: Inici Educació Petita infància Llars d'infants Llars d'Infants municipals Notícies 2023 Comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

Comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

Comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

Les sol·licituds es poden presentar en línia o al centre desitjat en primera opció
03/05/2023

El pròxim dilluns dia 8 de maig s’iniciarà el període de preinscripció a les llars d’infants municipals, el qual finalitzarà el dia 19 de maig. En aquesta ocasió, poden presentar sol·licitud de preinscripció les famílies amb infants d'entre 4 mesos i 3 anys (nascuts del 2021, 2022 i 2023).

Es tracta d’un procés telemàtic, en el qual les famílies han de presentar una única sol·licitud en línia especificant per ordre de preferència la llar o les llars d’infants a les quals es vol optar. Aquesta sol·licitud s’ha d’enviar, juntament amb la documentació acreditativa, a l’adreça electrònica de la llar d’infants triada com a primera opció. Així mateix, els usuaris que ho necessitin podran fer la preinscripció presencialment a la llar d’infants sol·licitada en primera opció.

Consulteu tota la informació sobre el procés de preinscripció al web de les llars d'infants municipals de Tarragona.

Inici de curs 2023

Les llars d’infants municipals de Tarragona iniciaran el curs seguint el mateix que el calendari que aprovi el Departament d’Educació. Com és habitual, els primers dies estaran destinats a dur a terme el procés d’acollida dels infants que inclou les reunions individuals amb les famílies, i les entrades i jornades esgraonades.

Segells de reconeixement d'administració oberta