Esteu aquí: Inici Educació Petita infància Llars d'infants Llars d'Infants municipals Notícies 2024 L’Ajuntament de Tarragona combat la crisi climàtica des de la petita infància

L’Ajuntament de Tarragona combat la crisi climàtica des de la petita infància

L’Ajuntament de Tarragona combat la crisi climàtica des de la petita infància

L’IMET ha aprofitat les vacances de Nadal per avançar en les accions de confort tèrmic a les llars d’infants municipals.
L’Ajuntament de Tarragona combat la crisi climàtica des de la petita infància Llar d'Infants Cèsar August.
09/01/2024

L’Ajuntament de Tarragona, mitjançant l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), ha intensificat les accions encaminades a combatre la crisi climàtica en els equipaments escolars i ho ha fet en aquells que són de la seva titularitat, les llars d’infants municipals. Amb l’objectiu d’oferir el millor confort tèrmic en aquests centres adreçats a la petita infància, s’ha aprofitat l’absència d’infants durant les festes de Nadal per instal·lar zones d’ombra de grans dimensions als patis de les llars d’infants municipals Cèsar August i l’Arrabassada.  

“Es tracta de dues actuacions molt demandes per les famílies i pels equips docents”, ha apuntat el conseller d’Educació, Berni Álvarez, qui ha avançat que hi ha més actuacions previstes com ara la plantació d’arbrat i la millora de la climatització de la llar d’infants municipal El Ninot. “La crisi climàtica actual afecta a tothom, però precisament els infants són un dels col·lectius més vulnerables envers aquesta problemàtica que hem d’afrontar”, ha manifestat Álvarez, que ha explicat que “combatre aquesta emergència i millorar les llars d’infants pel que fa al confort climàtic és una de les màximes prioritats de la conselleria d’Educació”.  

Entre les actuacions emmarcades en l’objectiu de fer front a la crisi climàtica a les llars d’infants municipals s’inclouen accions com ara la naturalització dels patis, l’impuls de l’energia renovable, el foment de l’educació ambiental i la gestió de residus. Algunes de les actuacions anteriors han estat la renaturalització de la llar d'infants municipal Sant Salvador i la plantació d'arbres a la llar d'infants municipal La Taronja. 

Segells de reconeixement d'administració oberta