Els fem la proposta a treballar. Cal tenir en compte que per fer art, per crear o per expressar-nos no és imprescindible dibuixar “bé”. Cal ser creatius i aprofitar els nous mitjans i les noves tecnologies.

En el dibuix, en la plàstica, a l’hora d’estudiar o de dur a terme qualsevol idea, és important projectar abans de realitzar, això ens fa conscients del procés a seguir, dels passos, ni que en l’execució hi intervingui la improvisació o la frescor gestual. Ens adonarem que sempre s’ha de començar per l’estructura i acabar amb els detalls (seria com començar una casa per la finestra o per la teulada o ....un retrat per un ull).

També ens fa conscients de la infinitat de possibilitats i finals que pot tenir un projecte o una proposta.

És hora de fer esbossos, proves, de triar i remenar, és el moment de veure si ens agrada, de corregir-ho, canviar-ho... Quan estem segurs ja podem començar el treball definitiu. Mirem de ser nets i pulcres i fidels al projecte.

En moltes de les propostes, us proposem de treballar en grup, per tant, dediquem aquest temps a pensar, a dialogar, a exposar idees, modificar-les, desestimar-les, transformar-les i a consensuar el projecte final.

Segells de reconeixement d'administració oberta