Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2013

Notícies 2013

L'Alcalde lliura els diplomes als alumnes dels cursos d'Elaboració Culinària Bàsica i Servei de Bar Restaurant

Els participants dels cursos d’Elaboració Culinària Bàsica i Servei Bàsic de Bar Restaurant del Projecte "Treball als Barris", que realitza l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració del Servei Ocupacional de Catalunya i el Fons Social Europeu van rebre el passat 18 de desembre els Certificats d’Aprofitament de mans de l’Alcalde de Tarragona.

Llegir Més

S'han lliurat els diplomes als alumnes de la Casa d'Oficis, Taller d'Ocupació i Programa Reinicia't

Els alumnes del Taller d’Ocupació de la Part Alta, que ha ofert formació teòricopràctica i experiència professional en “Activitats Administratives en relació amb el client”, de la Casa d’Oficis de Serveis a la Comunitat, que s’ha centrat en “Atenció sociosanitària a persones en el domicili” i del Programa Reinicia't que acompanya a persones majors de 50 anysla a la inserció laboral han rebut els seus diplomes en un acte realitzat a la Sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona.

Llegir Més

Entrevista a Núria Bresó, fundadora i propietària de NurCOM empresa ubicada al Viver d’Empreses Pau Delcòs de Tarragona

Núria Bresó és la fundadora i propietària de NurCOM, una empresa de recent creació que es dedica a la Comunicació estratègica d’empreses de diferents sectors d’activitat, amb l’objectiu d’oferir els seus serveis integrals com a departament extern i sota una política de preus de tendència lowcost, en una conjuntura complicada.

Llegir Més

Comença el programa d'emprenedoria "Sinergies" entre Tarragona i la Xina

El projecte neix amb la voluntat de fomentar l’emprenedoria en mercats i sectors emergents per part de la Conselleria de Treball i Activació Econòmica i afavorir la unió entre joves catalans emprenedors i estudiants provinents d’economies emergents, en aquest cas, la Xina.

Llegir Més

La setmana vinent se celebrarà la IIIa edició del Professional Point 2013 - Promoció de l'FP a Tarragona -

L'Ajuntament de Tarragona, des de Tarragona Impulsa (Servei Municipal d'Ocupació), IMET (Institut Municipal d'Educació) i el departament de Joventut, organitzan les "Jornades Professional Point".

Llegir Més

Joves catalans i xinesos participen en el programa Sinergies, de captació de talent emprenedor i internacionalització empresarial

El passat divendres 5 d’abril els 30 joves que participaran en el programa Sinergies, han començat les activitats d’aquest programa pilot dissenyat conjuntament entre l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona, Casa Àsia i Europe Direct.

Llegir Més

Entrevista a Xavier Robert i Àlex Carrasco, fundadors d’AMALGAMA, servei ubicat al Viver d’Empreses Pau Delcòs de Tarragona

Aquests dos joves emprenedors es dediquen a assessorar nous emprenedors i empreses existents de qualsevol àmbit pel que fa a l'obertura de locals i tramitació de llicències així com la creació o re-disseny de la imatge corporativa, des de el logotip de l'empresa fins a la pàgina web.

Llegir Més

Un grup d'alumnes de l'Escola Joan XXIII visita el viver d'empreses Pau Delclòs

Alumnes de Formació Professional del centre de Bonavista han visitat l'espai per conèixer què és un viver d'empreses i quin tipus de serveis ofereix als emprenedors.

Llegir Més

El Consorci Xarxa Local de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya del qual forma part l'Ajuntament de Tarragona posa en marxa el projecte Joves amb Talent

Programa innovador que combina accions d’orientació i adquisició d’experiència en empreses, amb l’objectiu de qualificar joves amb talent del municipi i promoure la mobilitat territorial com a vies de millorar les possibilitats d’inserció laboral.

Llegir Més

L’Ajuntament de Tarragona contractarà a 28 persones per participar en els plans d’ocupació de “Personal subaltern pels recintes del Museu d’Història” i “Suport al manteniment”

L’Ajuntament de Tarragona finalitza el període de recollida d’instàncies obert des del passat 23 d’abril i inicia el procés de valoració de sol·licituds per seleccionar a les 28 persones que es contractaran per participar en els plans d’ocupació de “Personal subaltern pels recintes del Museu d’Història” i de “Suport al manteniment” .

Llegir Més

S'engega l'elaboració del Pla de recollida selectiva de residus no perillosos als polígons

La primera acció és la recollida d’informació sobre la tipologia de residus que generen les empreses. Aquesta informació s’aconseguirà mitjançant una enquesta en linia, telefònica o presencial a les empreses ubicades als polígons empresarials de la ciutat: Francolí, Entrevíes, PP13, Les Gavarres, Riu Clar i PP9.

Llegir Més

Tarragona Impulsa promou la cooperativa entre les persones interessades a crear una empresa

Una vintena de persones van assistir a la sessió informativa sobre creació de cooperatives que va tenir lloc a Tarragona Impulsa gràcies a la col·laboració del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Llegir Més

Els 28 treballadors del Pla d'Ocupació estaran contractats de l'1 de juliol al 31 de desembre

Aquests treballadors es reparteixen en 10 subalterns per als recintes del Museu d’Història, 14 peons de suport de manteniment i 4 encarregats de manteniment.

Llegir Més

Comença el procés d'acreditació d'experiència professional

La preinscripció de l'“Acredita’t” està oberta fins al 24 de juliol en els àmbits de dependència, instrucció de gossos d’assistència, condicionament físic, ioga, biocides, formació de formadors i bastides tubulars

Llegir Més

L’alcalde de Tarragona va rebre ahir el guanyador del projecte Yuzz

El projecte ‘Poster Clic’ ofereix una plataforma per elaborar i difondre pòsters científics.

Llegir Més

Premis Empresa Tarragona Smart City

L’Ajuntament de Tarragona convoca el concurs dels “PREMIS EMPRESA TARRAGONA SMART CITY” amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a la ciutat de Tarragona.

Llegir Més

Nou servei de coworking per a emprenedors

A l’Espai Tabacalera autònoms de tots els sectors trobaran un lloc de treball per llogar on compartir coneixements, realitzar networking, treballar en xarxa i generar sinergies, minimitzant al màxim els costos d'infraestructures.

Llegir Més

"Crea Empresa" el nou programa d'assessorament per a emprenedors

Per tal d'ajustar-se a les necessitats dels usuaris i donar resposta a les seves inquietuds sobre la creació d'empreses, Tarragona Impulsa dissenya "Crea Empresa".

Llegir Més

Ja podeu votar pel projecte que més us agradi dels Premis Empresa Tarragona Smart City

Estan a la vostra disposició els 20 vídeos de presentació dels projectes candidats als Premis Empresa

Llegir Més

Tarragona Impulsa col·labora amb el Servei d'Ocupació Alemany

Més de seixanta persones s’entrevisten per treballar a Alemanya.

Llegir Més

L'Ajuntament de Tarragona coneix de prop el model israelià de suport a l'emprenedoria

En el marc de la missió empresarial catalana a Tel Aviv s’han creat també llaços de negoci amb empreses de noves tecnologies i sostenibilitat.

Llegir Més

Lliurats els Premis Empresa Tarragona Smart City

Citysens, Dynamind, Cycling Costa Daurada i Gouptome són els projectes empresarials guanyadors. L'IES Comte de Rius ha guanyat en la categoria de projecte educatiu de promoció de l'emprenedoria.

Llegir Més

Nou curs d'hostessa, auxiliar de congressos

El dia 23 de desembre a les 10.30 hores es realitzarà una sessió informativa a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, a l'av. Vidal i Barraquer s/n (M1) magatzem 1, segona planta (977. 24. 36.09). Dels participants d'aquesta sessió informativa se seleccionaran els 15 alumnes.

Llegir Més

El conseller de l'Àrea deTreball i Activació Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, ha lliurat els diplomes als alumnes del Programa SEFED

Aquest diploma acredita a qui l’obté que és competent per a desenvolupar una activitat laboral. És un títol oficial reconegut a tot el territori espanyol.

Llegir Més

Tarragona Impulsa ja té perfil a Linkedin

El servei de l’Ajuntament de Tarragona des d’on es gestionen polítiques i programes relacionats amb l’ocupació, la formació i l’empresa ja té presència a la xarxa social professional amb més usuaris a escala mundial.

Llegir Més

El programa YUZZ arriba a la recta final amb la presentació de les millors propostes

Aquest concurs, que es desenvolupa en més de 30 ciutats de l’Estat, va començar el mes de novembre a les instal·lacions de Tarragona Impulsa. Onze futurs projectes empresarials competeixen per un viatge a Silicon Valley.

Llegir Més

Tarragona Impulsa i SECOT treballaran junts en la posada en marxa de nous projectes empresarials

Els emprenedors que utilitzin el servei de Tarragona Impulsa podran beneficiar-se, de forma gratuïta, de l’assessorament basat en l’experiència i coneixement dels sèniors de SECOT, que han estat empresaris o directius d’empreses del territori i que provenen de sectors i àmbits de gestió diversos.

Llegir Més

Presentació del llibre “Asia marca el rumbo", de Jaume Giné

El passat dimecres 5 de juny a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona, l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros va presentar el llibre Asia Marca el Rumbo de Jaume Giné, autor del llibre, secretari General de Casa Àsia i professor de dret a la Universitat d’ESADE.

Llegir Més

Els alumnes del curs en "Gestió d'Esdeveniments" realitzen pràctiques a Tarraco Viva

Els 20 alumnes del curs Gestió d’Esdeveniments que es va realitzava al Centre Sociocultural Part Alta van posar en pràctica els seus coneixements teòrics al Festival Cultural Romà “TARRACO VIVA” que s’ofereix a la ciutat durant el mes de maig i atrau a visitants de tot Catalunya i d’altres indrets d’Espanya i Europa.

Llegir Més

El talent emprenedor es troba al Tarragona Impulsa

Més de 70 participants van asistir ahir a l’acte de cloenda de les activitats municipals d’emprenedoria.

Llegir Més

El projecte "Poster Clic" de Josep Maria Orellana guanya el Yuzz Tarragona

Es tracta d'una plataforma per elaborar i difondre pósters científics.

Llegir Més

128 persones participen dels tallers i càpsules de recerca de feina que ofereix Tarragona Impulsa

Durant aquest primer semestre de 2013 Tarragona Impulsa ha dissenyat més de 100 hores en tallers i càpsules de recerca de feina per a grups reduïts amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels participants i afavorir la seva inserció laboral.

Llegir Més

Tarragona Ràdio enceta el programa Impulsa't

S’emetrà quinzenalment amb la col·laboració de la Conselleria de Treball i Activació econòmica

Llegir Més

Segells de reconeixement d'administració oberta